VÍCE JE NĚKDY VÍCE


Levných šatů je všude dostatek. Když budete chtít na šatech ušetřit, podaří se vám to v mnoha půjčovnách a ještě dostanete slevu. 


Tato nenormální situace se v Čechách uchytila při přechodu od socialismu, kdy trh se svatebními šaty neexistoval, ke kapitalismu, ve kterém je trh všechno. Tzv. půjčovny prodloužily agónii komunistického přístupu ke kultuře odívání do dnešních dní, jde o pokračování sousedské či příbuzenské výpomoci s oblečením "té naší holky", do tanečních, na svatbu. Vždyť Maruš něco spíchne nebo přešije po Květě.


Jistě, můžete být nádherná i v dobře zvoleném oděvu zkombinovaném z vintage prvků ze sekáče, doplněném klenoty. Na to však musíte mít čas a umělecké sklony. 


Nebo vám ušije vlastní model profesionální švadlena. K tomu zas potřebujete zcela jasnou představu o stylu, materiálu a vyznění budoucího díla. 


Moderní, ve zbytku světa běžné, je si svatební šaty zakoupit, a to nikoliv ve zmíněných půjčovnách, kde za nízkou cenu obdržíte asijský plagiát nebo přijatelnou tuctovku, nýbrž ve specializovaných svatebních salonech, které jsou přímými zástupci světových firem. 



Asi nejznámější značkovou prodejnou je Svatební dům Nuance. Budete ohromeni nabídkou a službami, nikdo vás nebude stresovat či do něčeho nutit. Vyberete si pro sebe i snoubence z toho nejlepšího, co současná světová svatební a společenská móda nabízí, doladíte doplńky, dáte si u toho kávu a dortík. 

Oblíbené příspěvky